JosefineAili.blogg.se

2016-10-23
05:00:09

Så va helgen slut vart tog den vägen?

Hallåååå gott folk!! Mina trogna läsare Hahah😅

Nu är det söndag här och kl är 14.00 denna helg har jag inte gjort mycket eller egentligen har jag gjort mycket men liggandes i en säng Hahha för jag och Liz har inte mått sådär super bra så vi drog hem till en kompis och tog över hans lägenhet hans säng hans kök och allt, men vi är ju trots allt söta ;) så nu har vi vilat upp oss i två dygn och min kropp mår fortfarande inte bra alls men får helt enkelt hänga lite på hostelet och röra på mig det är viktigt! Måste bli frisk för snart flyttar vi wihoooo!

Vart i manly nu i 2 veckor och det är fantastiskt här underbart vacker och man trivs ju till 100% men dags att testa något nytt så vi ska flytta till BONDI i nästa 2 veckor sen reser vi ifrån Australien!! :O

Till..... new Zealand!!😍 där jag ska vara iallfall i ca 3 veckor sen tillbaka till Australien så får vi helt enkelt se vad som händer efter det ;) men kommer bli riktigt spännande och kul att se NZ jag hade inga planer alls på att åka dit men vafan har man chansen så tar man den ;) right?

Men nu mina vänner ska jag ta och socialisera mig med min norska roomie ha det gött så hörs vi!!

För vi är söta ❤️
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: