JosefineAili.blogg.se

2015-10-08
22:56:01

Lite om mig för er nyfikna kanske känner ni mig.

Mitt namn är Josefine jag är en tjej på 18 år som gick ut gymnasiumet i sommras, jag gick på underbara Forshaga Akademin. Eller jag började min resa på Säbyholm som låg i Upplans-bro men sen flyttade skolan till häggvik, sen gick skolan i konkurrs så jag tog hunden och mig själv och flyttade till Värmland det var sjukt svårt att komma in i en klass där alla redan hade gått med varandra i 1,5 år. Men nu är det allt jag kan tänka på! Jag vill tillbaka, tillbaka till Värmland, tillbaka till klassen, tillbaka till skogarna, tillbaka till min pojkvän, tillbaka till all hundträning. Fy satan vad man kan sakna ett sådant ställe. 
 
Idags läget Jobbar jag på Arken zoo och Vettris i min lilla hemstad, jag älskar mitt jobb jag är både försäljare och sköterska och det är underbart jag får träffa nya djur och människor varje dag. Jag har lärt mig så mycket på endast dom 5 månaderna jag har jobbat där och trivs som fisken i vattnet och den jag har att tacka det för är Nina min underbara chef. 
 
Min största och enda kärlek bor i värmland och jag i Uppsala, det är ca 30 mil imellan oss och vi träffas 1 gång i månaden om vi har tur, vi har vart tilsammans i 1 år, vi bodde tillsammans i forshaga när jag gick i skolan. Nu bor vi ifrån varandra tills min Älskade Per har gått färdigt i skolan så vi kan flytta ihop igen. Det går inte en minut utan att jag tänker på honom. Jag önska att han var här med mig.
 
Nu ska jag skriva om det bästa som har hänt i mitt liv! Jo min underbara hund som heter Lattja en tik på 6 år som är en blandning mellan schäfer och labrador. Den hunden har gett mig så mycket. Kärlek, glädje, sorg, lyckan att få ha henne är obeskrivlig. Hon betyder allt för mig vi har gått igonom allt och lite till, hon har en sån underbar personlighet att jag är rädd för att skaffa en till hund just för att det kommer självklart aldrig bli en lattja men jag är rädd för att den inte kommer ha lika stark personlighet som Lattja har.
 
Ni kommer få veta mer om mitt liv varför skulle jag annars ha skaffat en blogg? Jag är inte alltid så aktiv när det komemr till bloggande men jag har dagar då jag bara vill skriva av mig och jag har ingenstans att göra det så jag skaffa denna blogg och det är mest för min skull, men blir så glad om ni andra också tycker om den. 
 
Kärlek.