JosefineAili.blogg.se

2016-04-25
19:41:56

När världen kraschar framför ögonen.

Det finns sånna där underbara dagar och sedan såna hemska dagar! Det bästa jag vet helt ärligt det BÄSTA jag vet är min hund lattja, hon ger mig så mycket glädje hon får mig att hålla igång så mycket kärlek hon är my one and only låter kanske jätte fjantigt för människor som inte är hundmänniskor. 

Men iallfall det vi fick reda på för ca 5 månader sen är att hon har spondylos och det har vart upp och ner ibland tycker man att hon är så pigg och mår bra andra dagar haltar hon och är så stel... Hon mår som bäst när hon går på smärtstillande men det tar som fan på njurarna och kan inte låta henne gå på det hela livet ut känner jag, jag vill att hela hon ska må bra jag vill inte att hon ska  gå runt hela dagarna och känna smärta mitt hjärta brister att se henne må så! För hon vill så gärna hon har energin hon vill träna, gå långisar, följa med på joggningsturerna och cykelturerna men det går inte! Man går runt och intalar sig själv att nä men hon är pigg hon mår så bra svansen går i nonstop, men vi intalar oss detta för att då känns det bättre för oss men hjälper det hunden? Nej vi gör det bara värre... Hon är mitt allt hon är den som alltid får mig att må bättre hon är den jag utvecklas med hon är den som har hjälpt mig här i livet hon är det bästa jag vet! Låter så skummt men en hund kan göra jävligt stort intryck i ens liv.

För 5 månader sen låg hon på röntgen och det är nog dags igen, för att se om det har blivit fler bryggor eller om det har blivit diskbråck eller liknande, jag hatar att hon ska behöva gå igenom detta det är ingen dans på roser men det är för hennes egna bästa. 

Jag har satt upp mål och planerat våran rehabilitering tillsammans men just nu står det stilla just nu finns det inget att göra.. Det har gått för långt och vi måste börja om från ruta ett och boka en röntgen igen mitt hjärta. 

Jag vill bara att du ska må bra! Utan dig är livet så jävla trist. Stanna hos mig!


Kram Josefine.