JosefineAili.blogg.se

2016-01-17
22:18:46

Vad ska man ta sig till?

Längesen jag skrev här och det har hänt en del sen jag skrev sist! 
Jag är nu ensam ingen kille bara helt själv trodde jag, men saken är när man ligger på botten och mår så jävla dåligt så ser man vilka jävla underbara vänner/kollegor/ familj man har, jag är inte själv.. Jag har alla mina kära nära mig, varför ska jag ligga och må dåligt varför ska jag bli deprimerad? Självklart blir jag ledsen när jag trodde han va manen i mitt liv, jag va redo för att flytta till honom och skaffa jobb i hans trakter och helt plötsligt från ingenstans så tar det slut... Så såklart man kan må dåligt men som min mamma sa gråt en dag eller två du klarar det här, och det va allt jag behöver gråta ut en hel kväll sen dess har jag inte gråtit, jag är jävligt starkt vilket man kanske inte tror när man ser mig en liten blondin som har humöret uppe. Va inte deprimerad över något som är över.. Gå vidare du kommer må så mycket bättre då, stå på dig och var stark! 

Det jobbigaste med detta är att min kropp sörjer mer än vad jag gör, jag känner inte längre hunger och jag äter riktigt dåligt, nu två kvällar har jag ätit rätt bra, men på dagarna äter jag knappt och jag tränar minst 1 gång om dagen och helt ärligt är jag rädd för att falla ihop på gymmet. Förstår inte varför kroppen gör så här och jag har alltid vart en hungrig tjej! Jag måste tvinga i mig mat eller när jag väl känner hunger så räcker det med två tuggor sen är jag mätt. Men det blir säkert bra snart! 

För i år 2016 då finns det planer på det ena och det andra, jag och min kompis Pari har påbörjat en lista som vi ska utföra innan året är slut och det lär bli så kul!! Sen har min syster och jag planer på att åka utomlands till ett varmt land 😍  så jag hopps att detta år kommer bli grymt bara jag mig själv att tänka på lära känna mig själv det här är MITT år! 
Cheers

Bild ifrån ett av mina och paris äventyr 3 timmars ridning i -19 grader underbart!