JosefineAili.blogg.se

2016-07-30
00:15:57

Det bästa jag vet.

Är att ligga och titta på stjärnorna och det är exakt det jag ligger och gör nu! 

Jag är i panik, min kropp är i stress och jag försöker nu slappna av under en stjärnfylld himmel❤️ 

Alldeles för kort tid alldeles för kort sommare alldeles för mycket jobb vilket gör att det känns som om jag inte hittar på grejer aldrig träffar mina vänner inte få ha egen tid eller bara njuta av ledighet! Det kommer inte ens på frågan allt är jobb jobb jobb.. Och det tar på mig och min kropp det är 35 dagar kvar och idag skickade jag in nästa steg vilket betyder att det närmar sig och jag är sååååå jävla taggad men får panik det är så kort tid kvar och allt jag gör är att jobba! Min bästavän är borta i 2 veckor nu så få förlorar jag 2 veckor med henne, är det någon som förstår min panik? Min stress, känns som om varenda liten kroppsdel skriker av smärta för att jag stressar upp mig och sliter på kroppen! På ett sätt vill jag ha 30 dagar framåt för då är det INGE mer jobb, jag älskar mitt jobb men det finns en gräns säger kroppen! 

Sen kan jag inte fatta att om 30 dagar kommer ajg längre inte ha kvar mitt jobb jag kommer inte jobba på det jobbet jag kobbar på sen jag tog studenten det är helt jävla galet snart börjar nästa kapitel i mitt liv och det skrämmer mig lite.

Just nu ligger jag på alltan med acoustic musik nerbäddad med kuddar och täcke och bara försöker slappna av, men då får jag ångest för att jag inte gör något är ute med vänner eller liknande jag sätter för stor press på mig själv min kropp mår bra att få en dag ledigt!

Hela veckan har jag gått runt med en klump i halsen och en mage som gör ont utan att fatta varför, min kropp är ju så tydlig det är ju för att jag stressar så mycket! 😞 jag måste bli bättre på att ta hand om mig själv men känner att det kommer vara så här hela augusti nämligen och jag vet inte vad jag ska göra! 

Nu ska jag bara njuta lite mer och försöka koppla bort hjärnan en stund och bara vara! Godnatt på er❤️